Max Payne 2 Türkçe Yama İndir


Remedy Entertainment tarafından geliştirilen Max Payne 2: The Fall of Max Payne; Windows, Xbox ve PlayStation 2 sistemleri için tasarlanmış popüler bir keskin nişancı oyunudur.

Max Payne serinin ikinci oyunu olan The Fall of Max Payne sizi New York sokaklarında geçen amansız bir maceraya davet ediyor. Oyunda kahramanımız Max Payne ilk oyunda yaşanan çeşitli olaylardan sonra transfer olduğu Narkotik Şubesi’nden ikinci oyunda yeniden New York sokak polisleri bölümüne (NYPD) transfer oluyor. Burada bir cinayet dedektifi olarak işe başlayan Max Payne, bir temizlik şirketi ve son zamanlarda yaşanan karanlık cinayetlerin faillerini araştırmak üzere görevlendiriliyor.





Max’in ortağı olan Dedektif Valerie Winterson, senatör Sebastian Gate cinayetini araştırmakla görevlidir. Max Payne ortağının davasındaki şüpheli birey olan Mona Sax söylemediği bir nedenden dolayı Max’i öldürmeye çalışanların kim olduğunu bulmasına yardım ediyor.

Max Payne 2: The Fall of Max Payne Türkçe Yama Özellikleri



Menüler Türkçeleştirilmiştir

Altyazılar Türkçeleştirilmiştir

Çizgi roman sayfaları Türkçeleştirilmiştir

Türkçeleştirme işleminde ğ, ş ö, ü gibi bazı Türkçe karakterler kullanılamadığından ingilizce olanları kullanılmıştır.

Max Payne 2: The Fall of Max Payne Hileleri

Oyunun kısayoluna “-developer” ekleyin. Yani maxpayne2.exe -developer gibi.. Ardından [~] tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın.

clear – konsolu temizler

coder – ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane

god – ölümsüzlük

mortal – ölümsüzlük kapalı

getallweapons – tüm silahlar

showfps – fps gösterir

gethealth – 1000 sağlık

help – daha fazla debug komutları

indireceğiniz Max Payne 2: The Fall of Max Payne 2 türkçe yama dil eklentisi ile oyununu türkçe olarak oynayabileceksiniz. Max Payne 2 The Fall of Max Payne TR yama dil eklentisini sitemizden hiç bir ücret ödemeden bedava olarak indirebilir ve kişisel bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Max Payne 2 The Fall of Maxpayne Türkçe Yama Kurulumu



Yamayı kurmaya başlamadan önce Max Payne 2: The Fall of Max Payne oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı Max Payne 2: The Fall of Max Payne oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak indirdiğiniz Max Payne 2: The Fall of MaxPayne Türkçe yama dil eklentisi içerisindeki “TR-Beta.mp2m” dosyasını oyunu kurduğunuz dizine kopyalayınız. Varsayılan olarak bu klasör “C:/Program Files/Rockstar Games/Max Payne 2″ klasörüdür.

Daha sonra oyunu çalıştırarak ana ekranda “Choose Customized Game” seçeneğinin altında bulunan (< none selected >) açılır kutusundan “TR-Beta”yı seçip oyuna başlayabilirsiniz.

MaxPayne 2 Türkçe Yama İndir

Max Payne 2 The Fall of Maxpayne



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top