Metin2 PvP Nasıl Kurulur?
Arkadaşlar şimdi sizlere metin2 pvp server kurulumunu nasıl yapacağınızı anlatacağım videolu anlatımda verilmiştir yazımızı ve videomuzu okuyunve izleyin.
METİN2 VPS : 512 MB'den 2GB Ram’e sahip olan sunuculardır.Virtual Private Server Olarak Adlandırılır.Metin2 VPS’ler VDS ‘ye Göre Maliyeti Daha Düşüktür.Maliyetinin az Olmasını isteyenler Metin2 VPS’yi tercih edebilirler.

Metin2 VDS: 2 GB ve üzeri Ram’e sahip olan sunuculardır.Virtual Dedicated Server olarak adlandırılırlar.Ayrıca Dedicated Serverlerde Ram Boyutu Yüksek Oldugu İçin Lag ve Losslar az görülür.Maliyeti biraz fazladır.Fakat kaliteli ve düzgün Bir PvP kurmak istiyorsanız Dedicated Server alıp parayı biraz gözden çıkarmanız gerek.

Metin2 Oyun Sunucusu Satın Almak İsteyenler ;
Öncelikle internette konu hakkında araştırma yapmalıyız..Ne nedir diye ? Özellikle güvenilir bir bilişim bulmalıyız kendimize.Bunuda Turkmmo Forumunun Game Hosting Bölümünden Bulabileceğinizi Sanıyorum,ki bulabilirsiniz.Sunucumuzu barındıracağımız şirketimizi bulduktan sonra bu şirket hakkında araştırma yapmalıyız.Nasıl Bilirsiniz ? kategorisine konu açabilirsiniz , o firmadan alış-veriş yapan müşterilerin yorumlarını alabilirsiniz.Şirketimizin sitesine göz atmanız gerekmekte.Örneğin: teknik desteği nasıl ? herhangi bir sorun olduğu zaman nasıl destek veriyorlar ? Pack ,Site Kurulumunu kendileri yapıyorlar mı ? Gibi soruları karşı tarafa mutlaka sormalsınız.Daha Sonra referans isteyin.Referans önemlidir.Verdikleri Referansları mutlak irdeleyin / inceleyin. Oyuna girin bakın hata var mı yok mu diye.Daha Sonra YSE Yer Sağlayıcı belge numarasını firmanıza mutlaka sorun.Eğer firma şu gün başvurumuzu yaptık , şu gün belgemiz gelecektir gibi sizi oyalama çabaları gösteriyorsa bence derhal uzaklaşın. Zaten artık turkmmoda YS belgesi olmayan firmalar satış yapamıyorlar. Bu yüzden TURKMMO bu konuda önemli bir unsur.Her neyse firmamızı bulduğumuza göre artık siparişimizi verebiliriz..

Yapılması Gerekenler;
-Firmamızın sitesine girip , bize uygun olan Banka Hesap numarası alınır.
-En yakın ATM ya da banka şubesine gidilerek gerekli hesap numarasına tutar yatırılır.
-Ücreti yatırdıktan sonra mutlaka ama mutlaka makbuz alınız.
-Firmanızdaki yetkili kişiye makbuz bilgilerini gönderiniz
-Daha sonra ödemeniz onaylandıktan sonra sunucunuzun kurulmasını SABIRLA bekleyiniz.

Oyunumuz kurulduktan sonra gerekli sunucu bilgileri size şirketiniz tarafından gönderilecektir. ( Putty / Navicat / Domain bilgileri )

Bulunması Gereken Programları İndirin, Konumda Size Vereceğim;
1.PUTTY
2.NAVİCAT PREMİUM ( SÜRESİZ VE TÜRKÇE ! )
3.FİLEZİLLA
4.GM ATAK


NOT : Son olarak arkadaşlar domain alırken size bir tavsiyede bulunacağım. Domain , siteniz demektir.
Sitenizi alırken size subdomain verebilirler. Bu xxxmt2.yyybilisim.com şeklinde oluyor. Eğer size açtıkları subdomainde şirket reklamı varsa mümkünse almamanızı tavsiye ederim.
Çünkü bu kalitenizi düşürebilir.

Ayrıca Bu İşe Yeni Başlıyacaklara Önemli Tavsiyelerim:
1.Şehirlerin göbeğinde etkinlik yapmayınız. Genelde ÇÖL ortası vs. mapları tercih ediniz.
2.Eğer oyuncularınıza kaliteli bir hizmet sunmak istiyorsanız , VDS alın. Hem lag loss görülmez hem de eğlenceli bir server elde etmiş olursunuz.

3.Ücretli GM almayın,1 ay adam sırf para verecek sonra gittiği zaman düzeninz alt üst olur.Kesinlikle tavsiye etmem. Turkmmoda GM İLANLARI bölümüne konu açıp GM arayın , çok daha iyi olacaktır.
Metin2 PvP Nasıl Kurulumu Videolu Anlatımı

 İyi oyunlar sitemizi takip etmeye devam ediniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top